Ο Διαγωνισμός /κλήρωση διεξάγεται από το Stickit.gr ( στο εξής εταιρία) σύμφωνα με τους ανανεωμένους όρους του Facebook. Τα στοιχεία των συμμετεχόντων που συλλέγονται είναι τα απολύτως απαραίτητα  για την επιλογή και ενημέρωση του νικητή - νικητών. Η διάρκεια του κάθε διαγωνισμού /κλήρωσης ορίζεται στην αντίστοιχη δημοσίευση (post) της εταιρίας . Στην ίδια δημοσίευση (post) καθορίζονται το δώρο-δώρα και ο αριθμός των νικητών. Η επιλογή του νικητή-νικητών  γίνεται τυχαία μέσω ειδικής εφαρμογής εγκεκριμένη από το facebook. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει οποιοδήποτε μέρος του διαγωνισμού-κλήρωσης ( διάρκεια, αξία δώρων, αριθμός δώρων)

  • Η ανακοίνωση του νικητή /τών γίνεται μετά την λήξη του διαγωνισμού - κλήρωσης  με δημοσίευση (post) αναφέροντας το όνομα (Facebook ID).
  • Ο νικητής-'ές θα πρέπει να έρθει ο  ίδιος σε επικοινωνία με την εταιρία για την παραλαβή του δώρου τους ,με τρόπο που να αποδεικνείει ότι είναι και ο κάτοχος του ονόματος ( FacebookID) .  Ο τρόπος αυτός είναι η αποστολή γραπτού μηνύματος , μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής του Facebook. Με τον ίδια εφαρμογή θα γίνεται και όλη η επικοινωνία για την διαδικασία παραλαβής του δώρου-ων.
  • Αν ο νικητής / νικητές δεν  έρθουν σε επαφή με την εταιρία με τον παραπάνω τρόπο σε 7(επτά)  24ωρα από την ανακοίνωση του ονόματος τους ( FacebookID) παραιτούνται από όλα τα δικαιώματά τους.
  • Τα  δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσονται με χρήματα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι χρήστες του Facebook με μόνιμη κατοικία στην Ελλάδα
  • Τα δώρα αποστέλλονται μόνο σε διευθύνσεις στην Ελλάδα

Οι συμμετέχοντες αποδέχονται ανεπιφύλακτα τους όρους. Επικοινωνία  Γραπτή εδώ . Τηλεφωνική 2310939081,  2310 951614

Προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών
Product added to compare.