Ξύλινα (MDF) γράμματα Freestanding

Υπάρχουν 4 προϊόντα

Ξύλινα (MDF) γράμματα Freestanding

Βλέπετε 1 - 4 από 4 σχέδια
 • Ξύλινα (MDF) γράμματα, ονόματα, 14-15 cm Ύψος, 2.2 cm...
  20186

  Ξύλινα γράμματα, από mdf 2.2 cm , 14-15 cm ύψοςΠατήστε ►  για να γράψετε και να δείτε τιμή.Η τιμή εξαρτάται από τον αριθμό των γραμμάτων, μπορείτε να την δείτε μόλις γράψετε την λέξη.Τα γράμματα αποστέλλονται σε φυσικό χρώμα του MDF.Μπορείτε να τα βάψετε μόνοι σας με ακρυλικό χρώμα. 

  5,00 €
 • Ξύλινα (MDF) γράμματα, ονόματα, 10-12 cm Ύψος, 2.2 cm...
  20185

  Ξύλινα γράμματα, από mdf 2.2 cm , 10-12 cm ύψοςΠατήστε ►  για να γράψετε και να δείτε τιμή.Η τιμή εξαρτάται από τον αριθμό των γραμμάτων, μπορείτε να την δείτε μόλις γράψετε την λέξη.Τα γράμματα αποστέλλονται σε φυσικό χρώμα του MDF.Μπορείτε να τα βάψετε μόνοι σας με ακρυλικό χρώμα. 

  5,00 €
 • Ξύλινα (MDF) γράμματα, ονόματα, 25 cm Ύψος, 2.2 cm πάχος...
  19350

  Ξύλινα γράμματα, από mdf 2.2 cm , 23-25 cm ύψοςΠατήστε ►  για να γράψετε και να δειτε τιμή.Η τιμή εξαρτάται από τον αριθμό και το μέγεθος των γραμμάτων, μπορείτε να την δείτε μόλις γράψετε την λέξη.Τα γράμματα αποστέλλονται σε φυσικό χρώμα του MDF.Μπορείτε να τα βάψετε μόνοι σας με ακρυλικό χρώμα. 

  5,00 €
 • Ξύλινα (MDF) γράμματα, 2.2 cm , με τα γράμματα που θέλετε
  18619

  Ξύλινα γράμματα, από mdf 2.2 cm Το μεγάλο πάχος τα κάνει εντυπωσιακά και μπορούν να σταθούν μόνα τουςΕπιλέξτε► Επιλέξτε ποσότητα ίση με τον αριθμό των γραμμάτων του ονόματος.► Το ύψος που θέλετε.Τα γράμματα αποστέλλονται σε φυσικό χρώμα του MDF.Μπορείτε να τα βάψετε μόνοι σας με ακρυλικό χρώμα.Σημειώστε στα σχόλια της...

  4,50 €


Κάντε Like

Και κερδίστε έκπτωση 2 €

Blog navigation

Latest posts

Blog tags

Εντάξει, το κατάλαβα Αποδοχή Cookies
Το stickit.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ