Μπορούμε να κρεμάσουμε στα μανταλάκια τη λέξη που θέλετε στην επιθυμητή διάσταση ώστε να ταιριάζει ακριβώς στον δικό σας χώρο. Για τους ονειροπόλους  της ζωής πατήστε εδώ.

Dream.jpg 

Μπορείτε  επίσης να επιλέξετε τη φράση που θέλετε, εκτός από τα κλασσικό μαύρο και σε άλλα χρώματα και να δείτε την επιλογή σας  στο χρώμα που ταιρίαζει στον δικό σας τοίχο. Ετσι θα έχετε μια καλύτερη οπτική για το αποτέλεσμα που θέλετε να επιτύχετε. Για τους ανοιχτόμυαλους πατήστε εδώ.

body--black-mind.jpg

Τα μαξιλάρια έιναι ένα ζεστός και κομψός τρόπος να βάλετε χρώμα και αγάπη στο σαλόνι σας. Για τους ερωτευμένους πατήστε εδώ.

Love.jpg

Αλλά μπορείτε να διακοσμήσετε και τους πιο προσωπικούς σας χώρους  του σπιτιού με ένα  τρυφερό μήνυμα  Για τους ρομαντικούς πατήστε εδώ.

kissjpg.jpg

Ο Καζαντζάκης είναι πηγή έμπνευσης όχι μόνο για εμάς τους Έλληνες αλλά για όλοκληρο τον κόσμο, Για τους (ποιητές) της ζωής πατήστε εδώ.

kazantzakis.jpg


Μια ακόμα μοντέρνα πρόταση διακόσμησης είναι πίνακας από φυσικό ξύλο, που μπορείτε να τον στηρίξετε σε ράφια ή την βιβλιοθήκη ή να τον κρεμάσετε στο τοίχο. Για τους λάτρεις των φυσικών υλικών πατήστε εδώ.


house.jpg

Μια ακόμα πρόταση μαξιλαριών για όσους αγαπούν την vintage αισθητική των scrabble letters.ΓΙα τους σπιτόγατους πατήστε εδώ.

home-p.jpg

Φυσικά και δε μπορούμε να ξεχάσουμε τους μικρούς μας φίλους και το παιδικό τους δωμάτιο. Μονόγραμμα με το όνομα που θέλετε τόσο με κοριτσικά θέματα, με πεταλούδες όσο και και σε αγοριστικά με αεροπλανακια. Για να δείτε όλα τα σχέδια και τις επιλογές πατήστε εδώ.

Elena.jpg

Αυτές είναι μερικές προτάσεις από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που μπορείτε να βρείτε και να επίλεξετε αυτό που σας εκφράζει καλύτερα.