Gallery Wall

Πάρτε ιδέες και έμπνευση για να προσθέσετε προσωπικότητα και στυλ σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας. Είτε θέλετε να δημιουργήσετε ένα σημείο εστίασης στο σαλόνι σας, να προσθέσετε χρώμα και ενδιαφέρον σε ένα διάδρομο ή να εξατομικεύσετε την κρεβατοκάμαρά σας, ένας μία γκαλερί στον τοίχο σας είναι η τέλεια λύση. Και όταν πρόκειται για τους έκθεση στον τοίχο, οι κορνίζες και οι αφίσες πάνε χέρι χέρι 

Ανακάτεψε και ταίριαξε
Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να δημιουργήσετε έναν τοίχο γκαλερί με κορνίζες και αφίσες είναι η ανάμειξη και η αντιστοίχιση διαφορετικών μεγεθών, σχημάτων και στυλ. Ξεκινήστε επιλέγοντας μια ποικιλία από αφίσες που μιλούν για το προσωπικό σας στυλ και ενδιαφέροντα. Στη συνέχεια, επιλέξτε μια ποικιλία από κορνίζες σε διαφορετικά χρώματα και φινιρίσματα για να συμπληρώσετε τις αφίσες σας. Με την ανάμειξη και την αντιστοίχιση πλαισίων και αφισών, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν δυναμικό και οπτικά ενδιαφέρον τοίχο γκαλερί που σίγουρα θα κάνει μια δήλωση.

Δημιουργήστε ένα θέμα
Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να ενσωματώσετε κορνίζες και αφίσες στον τοίχο της γκαλερί σας είναι να δημιουργήσετε ένα θέμα. Είτε αγαπάτε τα ταξίδια, την τέχνη, τη μουσική ή τη φωτογραφία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αφίσες και κορνίζες για να επιδείξετε τα αγαπημένα σας ενδιαφέροντα. Για παράδειγμα, αν είστε λάτρης των ταξιδιών, θα μπορούσατε να δημιουργήσετε έναν τοίχο γκαλερί με vintage αφίσες και κορνίζες σε διάφορα μεγέθη και χρώματα. Για το παιδικό δωμάτιο θα βρείτε θέματα και ιδέες

Χρησιμοποιήστε διαφορετικές διατάξεις
Όταν πρόκειται να δημιουργήσετε έναν τοίχο γκαλερί με κορνίζες και αφίσες, μην φοβάστε να πειραματιστείτε με διαφορετικές διατάξεις. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα συμμετρικό πλέγμα πλαισίων και αφισών για μια καθαρή και μοντέρνα εμφάνιση ή μπορείτε να επιλέξετε μια πιο εκλεκτική και οργανική διάταξη με αφίσες και κορνίζες διατεταγμένες με πιο τυχαίο τρόπο. Ανεξάρτητα από τη διάταξη που θα επιλέξετε, φροντίστε να παίξετε με την τοποθέτηση των πλαισίων και των αφισών σας μέχρι να βρείτε μια διαμόρφωση που ταιριάζει στον χώρο σας.

Ενσωματώστε προσωπικές φωτογραφίες
Εκτός από τη χρήση αφισών, σκεφτείτε να ενσωματώσετε προσωπικές φωτογραφίες στον τοίχο της γκαλερί σας με κορνίζες. Συνδυάστε μερικές από τις αγαπημένες σας οικογενειακές φωτογραφίες, στιγμιότυπα διακοπών ή ιδιαίτερες αναμνήσεις με τις αφίσες σας για να προσθέσετε μια προσωπική πινελιά στον τοίχο της γκαλερί σας. Συνδυάζοντας κορνίζες και αφίσες με προσωπικές φωτογραφίες, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν τοίχο γκαλερί που δεν είναι μόνο κομψός αλλά και με νόημα.

Γίνετε λοιπόν δημιουργικοί και διασκεδάστε διακοσμώντας τους τοίχους σας με πόστες και αφίσες!

of 2
A female form I,II και ΙΙΙ

A female form I,II και ΙΙΙ

Διακόσμησε και ανανέωσε το σπίτι σου με τη μοντέρνα σύνθεση με τα έργα  A female form I,II και...
850
Περισσότερα
Η προσμονή και το φιλί

Η προσμονή και το φιλί

Διακόσμησε και ανανέωσε το σπίτι σου με το εκπληκτικό σετ "Η προσμονή και το φιλί, Ν. Λύτρα"....
1091
Περισσότερα
of 2
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση