Θα χρειαστείτε ένα κομμάτι ξύλο βαμμένο στην χρώμα και στις διαστάσεις της αρεσκείας σας,τρεις γάντζους, βίδες ,ένα σφιγκτήρα και ένα βαζάκι που μπορεί να είναι και το παλιό σας  βάζο  της μαρμελάδας . Μπορείτε να τοποθετήσετε πρόχειρα τους γάντζους  και να σημειώσετε σε πιο ύψος ακριβώς τους θέλετε.  Όπως είπαμε το χρώμα , οι διαστάσεις και πόσους γάντζους θα βάλετε εξαρτάται από τις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις. 

 

 

Με ένα τρυπάνι τοποθετήστε  τις βίδες στους γάντζους και καρφώστε τους στο ξύλο. 

 


                                     

 

Κάντε μια τρύπα στον  σφιγκτήρα το οποίο μπορείτε να το προμηθευτείτε από κατάστημα με υδραυλικά εξαρτήματα . Αν προσπαθήσετε να το τρυπήσετε με το τρυπάνι μπορεί  να σας δυσκολέψει και να μην ανοίξει εύκολα η τρύπα. Καλύτερα να πάρετε ένα καρφί και στις εγκοπές που έχει να να χτυπήσετε μ΄ένα σφυράκι. Είναι ο πιο απλός και εύκολος τρόπος, πιστέψτε με!

 

 

Με μιά βίδα τοποθετήστε τον σφιγκτήρα στο ξύλο. Προσοχή μόνο μην ανοίξετε πολύ μεγάλη τρύπα με το σφυράκι και δεν κουμπώνει καλά στο ξύλο. Σε αυτό το σημείο είναι έτοιμο να βάλουμε το βάζο μας ή όποιο άλλο δοχείο θέλουμε.   

 

 

Τοποθετήστε  τέλος στο πίσω μέρος έναν γάντζο για φωτογραφίες και πίνακες και είναι λοιπόν έτοιμο να το κρεμάσουμε. Προσθέστε αν θέλετε και μερικά λουλουδιά για ένα πιο όμορφο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Καλή σας επιτυχιά!